AUK II/00 vieraskirja

Kirjoita vieraskirjaan
Moro äijät ja eukot!!! Fiilarit on ihan ok ja vaasassa tekussa mennään.. Onko porukka lähös kertaan ens kesänä?
Alik Ahonen CC
Vaasa, - Friday, April 25, 2003 at 14:55:38 (EEST)
Mitäs kuuluu auk 2/00?Missä päin porukka menee?
Alik.Kumpumäki
Kokkola, - Thursday, February 27, 2003 at 23:04:11 (EET)
jahas onkos kivijaakkolalla mitää vanhoja kuvia noiden sivulla jo olevien lisäks? jos on niin laita.
Alik:it Perälä & Ahonen
Waasa, - Tuesday, January 28, 2003 at 17:03:23 (EET)
Hei Näin kerran sinut talonkatolta siinä sinä menit !! Tule myös tänne http://www.student.oulu.fi/~tima/
timbe <irto@luukku.com>
oulu, - Wednesday, January 22, 2003 at 15:03:44 (EET)
Vielä testi toisellta puolen Suomea olevalla yhteydellä ja... Hyvin näyttää toimivan!
Kivijakola <webmaster(ät)internettiin(dot)com>
Oulu, -
AUK:n julkaisuvastaava ei ole unohtanut sivuja! Sivut siirretty jälleen (toivottavasti pitemmäksi aikaa...) Tällä kertaa omalle Linux-serverilleni, joten cgi:ten kanssa ei pitäisi enää olla ongelmia. Lisää materiaalia voi toki lähettää ja jos sivujen kanssa ilmenee ongelmia lähetä mailia alla olevaan osoitteeseen! (Palvelin 10Mb:n putken päässä, joten kaistan kanssa ei pihtailla.)
Tsto-Au/Vääpeli alik Kivijakola <webmaster(ät)internettiin(dot)com>
Oulu, -
Joo...Komeita miehiä ;) Jaksais katella vaikka miten kauan...
marika <->
kymenlaakso, -
GOna Tj 0 ja koulu alkaa...
Alik Perälä <toni.p@saunalahti.fi>
Lapua, -
Onhan se hienoa että ryhmähenkeä piisaa :) P-SVP/RadK sekä AuK II/95 Oulussa. Muistoja.
VM Valokaari <jurpo@www.fi>
Helsinki, -
Tämäpäs hassua, kerrassansa. Suloisen ihanan tylsistyttävää tämä intin-jälkeen elämä. Vaikka en kyllä kassu viitosta kaipaa, saatika kumpuilevaa kainuulaista maastoa... huh. ;)
res. alik Patronen <pia_patronen@hotmail.com>
sonkkis, -
Gyl maar,poijjaat on jonkin sortin sivut sitten värkännyt. Ei kait siinä kun antaa reservin auringon paistella :P
Res. Alik Eskola
Haapavesi/Kajaani, -
Päkkilä, millon lähet sinne Riihimäelle takas? Lähde pian koska me ei kestetä sua enää kauaa!!!!
Todellinen johtaja 2.VK:sta SErä 2/01
Kajaani(ko)?, -
kyllöselle vitusti runroa...niin et tuntuu
vääpeli
oulu, -
toista se on PST miehellä....ei teistä kelaperseistä oo mihinkään!!!
paljon tarkka???
oulu, -
Mimmonen on kokoonpano nykyisillä radisteilla? Onko oppilaat nohevia?
Ressu
-
Res alik Roihalle tiedoksi että ei niille pienille tietämättömille rassukoille saa antaa runtua... Sisällä ei saa edes "liitää" enää... Ja ulkonakin lonnitaan... Ja sille ei saa tehdä mitään... Pitää antaa morgoonien tehä mitä haluavat ym! Eka illasta lähtien sotkuun ym... Ja siivouspalvelu ei saa kestää yli kuuteen... Ruokailut on puol tuntia myöhemmin ku ennen oli, eli yksikkö suunnilleen lilluu paskan peitossa... Että näin hyvin nykyään...
joku <joku>
joku, -
Radistit! Runtua moreille!!!!!!!!!!
res Alik Roiha
Vaasa, -
Hyvä pojat... kyllä se homma siitä etenee, kun panokset kovenee! "PANKAA" parastanne ;) Toivotteleepi: Kaenuun tyttö etelästä!
Kantri <katruska@suomi24.fi>
Onhan se!, -
Tulipahan surffailtua netissä vlv:lla ja harmikseni eksyin tälle surkeelle sivulle... Ei mut tää on muuten ihan jees mut Kyllösen, Yli-Nisulan ja Ahosen pärstät pitäs laittaa tolle pääsivulle koska ne on saatanan särmiä jätkiä!
eräs AliK Kyllikin joukkueesta
Kuopio, -
Tulipahan surffailtua netissä vlv:lla ja harmikseni eksyin tälle surkeelle sivulle... Ei mut tää on muuten ihan jees mut Kyllösen, Yli-Nisulan ja Ahosen pärstät pitäs laittaa tolle pääsivulle koska ne on saatanan särmiä jätkiä!
eräs AliK Kyllikin joukkueesta
K, -
Kylläpäs tuota meidän morttien juttuja kuunnellen on homma mennyt siellä P-SVP:ssä höpöksi - ja saitte vielä Spollet kiusoiksenne esikuntakomppaniaan! Jos spolle-mortit eivät tervehdi päällystöä, niin jakakaapa sen verran paskaa, että tervehtivät. Ennen kävimme Spollesotia - P-SVP vs. spollet - jospa saman katon alle muuttaneina pärjäätte keskenänne paremmin. Hyvää loppupalvelusta, ja terveisiä Takamäelle! Marttanen JT, res. vänr. P-SVP, II/99 Valvomo-santsari, Auk I/00
Marttanen JT, res. vänr. <jarttane@artic.net>
Raahe, -
ei helevetti,palvelus on jo puolessa välissä ja nain vähän kuvia koko jutusta,tottajumalauta ota lisää kuvia,myös G-kaudelta, muuten hyvä!!!!!!
Tottajumalauta <ööööh@jeejee.shit>
buu, -
iha mukavat sivut joo..KUVIA LISÄÄ JA PERKELEESTI!Nähtäillää sit pojut siel..;)juu zemppii vaan..! By:2xs.p.
santtu <metallitypy@jyrki.com>
suiro(hih), -
Voi voi...kaikkeen teki alennutte...oikeen weppisivut...ja vielä viestiaukista.Paljonko tarkka. Kaikki varmaan tunnistaa mut...muistatteko?Olin itsekkin siellä...joskus pienenä mokuna.On siitä jo kyllä aikaa...monta päivää....Jee....koittaa sitte pitää uudet morkulat kurissa ja gonamies Jutilalle lärveisiä....ja Hosiolle...opettakaa sille tahtimarssi...tuun moikkaan teitä joskus....ei tahdo vaan reserviläisellä olla aikaa...Jakselkaa...enää 17* vai mitä???MORO!
^Karvonen JH <dust_mouth@hotmail.com>
VÄHÄkyrö, -
Voi teitä säälittäviä viestimiehiä. Te ootte akkoja koko sakki. No joo.
JIMMY
2JK, -
Hip hop hip hop joulu gines on pop
MT AUK 149 HML <needleman@artic.net>
-
Ompas mahtavaa tulla tänne kajaaniin takaisin armeijaan, lahdessa kun ei ollut oikein meininkiä. Olihan siellä 5 viikkoa mehtää, mutta tosi rentoa muuten.
Lääk. AU Korhonen S A <->
Sievi as., -
Kyllä kait äiditkin saavat "vierailla" täällä?
Äippä <kielo@isto.net>
Vsa, -
Joo, minultakin voisit Westis sanoo PAALJON terkkuja Ruuttuselle... Se on kyllä aivan totta että kuvia tänne olisi saatava ja PAAAALJON! Otahan Kivijakola esim Kinnunen PH:lta lainaan joitain kuvia ryhmätaitokisasta ja muitakin tosi särmiä ja sotilaallisia kuvia... Ja tokihan niitä kuvia on vaikka kenellä... Koita ehtiä kysellä... Sulla on suuri vastuu saada nämä sivut niin IHAAAANIKSI että näitä tulee useamminkin porukka kattelemaan! Ja joukkueetkin tulisi päivittää.... Esim auk2 juttuja enemmän... Jebaa, mutta lähenkin tästä kattelemaan tv:tä ja nauttimaan lomista...:) Näkyillään kaikki aukkilaiset!
"Henkka" <hiiri81@yahoo.com>
VSA, -
Juu,ihan kivat koto-sivut täällä.Harjoituswapaalla kävin sekkaamassa joutessani treenien tiimellyksessä;) Kuviahan tänne pitää saada,prkele.Ei muutakun kamerat mettään ja räpsimään,allekirjoittaneella onkin jo jonkinlaista "pesämunaa".Sanohan Westis Räisäselle ja Ruuttuselle terveesiä...
Timo Salminen <tisalmin@ee.oulu.fi>
Sotkamo, -
Tulipa tässä mieleeni eräs ehdotus näille sivuille. Luultavasti melko monella kurssilaisella on olemassa oma kotisivu ja sähköpostiosoite. Nämä tiedothan vois jotekin junailla tuolle "oppilaat" -sivulle. Ja muutakin tietoa voisi lisätä tuolle sivulle, kuten sen, mille linjalle kukakin on lähtenyt jne.. (?) Melkeinpä unohtui mainostaa kotisivujani ja musiikkiani.. ;) http://westis.cjb.net ja http://mp3.com/wst sisältää mun tekemää, pääasiassa trancen tyylistä musiikkia. http://mp3.com/moderninhazers sisältää tyyliltään "laidasta-laitaan" mun ja yhden kaverin tekemää ambient, house ja experimental musiikkia. Tsekatkaa joskus jos huvittaa. - Uo Westerback
Westerback Joni <joni.westerback@pp.inet.fi>
Nivala, -
Nyt on reilu viikko RUKia takana ja velviä vietän kotosalla.. lomakuljetus piteni kahdesta tunnista kuuteen tuntiin... :( Vaan kyllä Haminan VK on suffeli paikka; ei käskettyjä siivouspalveluja tms, kunnon ruokatauko ja takas yksikössä pitää olla niin, että ite ehtii seuraavaan palvelukseen... Ruoat mahtavia verrattuna Kajaanin muonituskeskuksen pöperöihin.. ja kaikkee muuta.. nakkilappuja tosin jaellaan melko usein jos punkka/pinkka ei satu olemaan rukkimaisen särmä.. ;) Oppitunteja on ollu ihan vitusti.. Mutta myöhemmin kerron lisää... näillekin sivuille pitäis saada enemmän liikennettä. Koittakaa kestää AUK2:n koitokset ja "loppusota"... nähdään sitten 18.1.2001! - Uo Westerback
Westerback Joni <joni.westerback@pp.inet.fi>
Nivala, -
Tähän sivustoon voisi lisätä jo jotain kivaa.. esim. oppilaiden nimet ja kouluttajat ja Elorannan elämän tarkoitusken. Ja tuo violetti väri on muuten aivan ihana! Pinola sä oot söpö, meidän oma Marco. 261, 260, 259, 258, 257, 256, 255, 254, 253, 252, 251,.......................
Kuittaaja <slämäri@spade.ek>
Esikuntakomppanian Tupa 9, -
Joo Putkis hajoaa sotkussa natsoihinsa ja Virkkala hajoaa aamujen vähyyteen... (261). Ei voisi vähempää vaatia. Kellohan on tosiaan puoli kuusi eli keretään vielä katsomaan lasten piirrettyjä. Muut hajoatkaa siivouspalveluun ! Vänrikki Perttunen piti aika kiwan päivän.
Putkivaara & Virkkala <stupid_outside@hotmail.com>
-
Kävin vilkaseen sivuja.. Laittakaa kuvia!:)
Jukka
-
Ryhmätaitokisasta selvinneenä, mutta diskauksesta hieman vittuuntuneena täällä vietän vlv:tä... Koitahan Janne saada nää sivut särmiksi ja hieman enemmän asiaa...
Terhi Hendricksson <hiiri81@yahoo.com>
Vaasa, -
Joo!"! Ryhmätaitokisa takana ja edelleenkin hengissä...
Timo Kyllönen <tikyllon@iobox.fi>
Muhos, -
Tässä sitä värkkäilen näitä sivuja hiukan vielä "kelojen yön" jälkivaikutusten houreissa... Mutta hengissä ollaan vielä kaikki!!!
Janne Kivijakola <webmaster(ät)internettiin(dot)com>
Sievi, -